contacteer ons met al jouw vragen 

 

U kan - hoe graag we het ook willen - nog niet bij ons op de koffie komen. U kan wel onze contactgegevens hier terugvinden.

 

Jade: +32 485 48 58 59

Marit: +32 485 86 25 69

facebook

Passtraat 416
9100 Sint Niklaas
Belgium

DSC_0261.jpg

Over ons

Cothé, dat is koffie en thee, dat is Jade & Marit, dat zijn 2 zussen, 2 barista's en theesommeliers, die u met plezier genot in uw kop brengen. Ontstaan uit onze passie, brengen wij jullie het mooiste en strafste uit de wereld van de bonen en de theebladeren.

Maar Cothé wil meer zijn dan dat. Cothé is ook een zijsprong en een buurt waarin je gezelligheid kan drinken en de warmte kan voelen. Dat is elkaar ontmoeten in het bijzijn van zoete zonden en andere fraaie proevertjes. Dit gevoel brengen wij tot bij u. Wij zijn een mobiele koffie unit die onderdak nodig heeft.

Wij verzorgen koffie en thee voor uw evenementen. Contacteer ons met al uw vragen

Vanuit onze interesse en leergierigheid zijn we de wereld van koffie en thee verder gaan verkennen. Hieruit hebben we geleerd dat koffie niet zomaar koffie is, maar het zwarte goud en dat thee niet zomaar thee is maar een puur product dat wonderen doet voor het hele lichaam.

We hebben ons omgeschoold tot ware barista's en hebben diploma's behaald bij het Specialty Coffee Association of Europe (SCAE). Daarnaast hebben we ook het diploma van theesommelier op zak. We zijn opgeleid door Ann Van Steenkiste een ware theegoeroe en ondermeer bekend als theesommelier van het Oud Sluis en The Jane.

 


DSC_0285.jpg
Marit.jpg

Jade Strobbe

 

contact

 

Marit Strobbe

 

 

 

contact


Jade won in maart 2014 brons tijdens het Barista Belgisch Kampioenschap!