Hibiscus

Hibiscus

Hibiscus zorgt in rode vruchteninfusie voor een intens rode kleur.
Het zorgt voor een natuurlijke mooie rode thee.
Bij Cothé vinden we kleurstoffen overbodig in een kruidenmelange. Daarom voegen we hibiscus toe, want hey, het oog wil ook wat. Het is super smakelijk als thee een lekker dieprood kleurtje heeft.

Gezondheidseffect

Van nature uit heeft hibiscus een licht zoete, doch iets zuurdere smaak. Wij zijn fan als je hibiscus combineert met appelstukjes en blauwe bessen.
Als je aan een herborist vraagt of hibiscus wel oké is voor je lichaam, zeggen ze ronduit jà!!
Hibiscus bevat zeer veel vitamine C. Vitamine C is een antioxidant en is in staat om vrije radicalen in ons bloed te neutraliseren. Hibiscus bevat dus belangrijk stoffen die zorgen voor een gezonde stofwisseling.

Ouderwets

Hibiscus wordt vaak geassocieerd met rozenbottel. Je ziet ze vaak samen in een kruidenthee verschijnen.
Als je een theetje drinkt van enkel rozenbottel, bekom je niet die dieprode kleur. Vaak combineren gekende theemerken daarom rozenbottel met hibiscus.
Bij Cothé gaan we voor de gepimpte versie van hibiscus. Een combinatie van gojibessen, appel, blauwe bes en hibiscus zorgt voor een uitgebalanceerde kruidenthee. Licht zoet, beetje acide en vol antioxidanten. Boosting Berry, heet de melange bij ons. Want alle gecombineerde vruchten en bloemen leveren energie aan je lichaam.
Let’s try the Boosting Berry Tea :D

Top resultaat

Hoe langer je de infusie laat trekken, hoe meer de positieve eigenschappen en mineralen van de vruchten zich kunnen ontplooien in het water. Volg daarom zeker het etiket op de koker.
Je bekomt een ideaal resultaat als je de infusie een 15 tal minuten laat ontpoppen.

Vorige
Vorige

Water is toch water, of niet?

Volgende
Volgende

Theeblending